VOLLENHOVE - In Café De Doppe wordt het beste bier getapt van de regio Overijssel en Drenthe. De horecazaak is de winnaar van de Gouden Tapknop en mag zich daarmee Top Horecazaak van 2014 in de regio noemen.
De eigenaren van Café De Doppe namen deze bijzondere onderscheiding in ontvangst uit handen van Nico IJland van Heineken Nederland. De Bronzen Tapknop ging naar Hotel Het Wapen van Drenthe in Roden en Café Restaurant Zalencentrum Boshof in Odoorn sleepte de Zilveren Tapknop in de wacht. De drie winnaars gaan op 25 januari naar Ahoy Rotterdam voor de bekendmaking van het Gouden, Zilveren of Bronzen Fust.
De uitreiking is onderdeel van het Goed Getapt programma van Heineken Nederland, dat in 2015 voor het tiende jaar de kwaliteit van de Nederlandse Horeca verhoogt. Het programma is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de Nederlandse horeca, aldus Regio Sales Manager Nico IJland van Heineken Nederland. De horecazaken die deelnemen aan het Goed Getapt programma worden beoordeeld op gastheerschap, service en kwaliteit. Bij Café De Doppe genieten gasten van bier zoals je hiervan hoort te genieten.
De winnaars worden gekozen op basis van ervaringen en rapportages van zogenoemde mystery guests. Eigenaren Matthijs en Sonja Slingerland van Café De Doppe zijn erg trots op de onderscheiding. Fantastisch dat we hebben gewonnen. We doen mee aan het Goed Getapt programma om te investeren in kwaliteit en dat betaalt zich terug in meer werkplezier en tevreden gasten. Dat we daar nu deze onderscheiding aan toe mogen voegen, is een kroon op ons werk!
De drie Tapknop-winnaars zijn op zondag 25 januari 2015 met 100 horecaondernemers uit het hele land aanwezig in Ahoy Rotterdam voor de bekendmaking van het Gouden, Zilveren of Bronzen Fust, de prijzen voor de beste horecazaken van 2014. In de Grootste kroeg van Nederland' zullen zij ook als VIP-gasten aanwezig zijn tijdens De Vrienden van Amstel LIVE! 2015.

