De Stadskoerier

Dinsdag, 16 juli 2024

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Bos Bedden

Bos Bedden

Deskundig boxspring advies

Wanneer u voordelig een boxspring, slaapkamerinrichting of kinderkamer wilt kopen, dan gaat u niet over een nacht ijs. Een groot deel van uw leven brengt u in bed door. En niet alleen voor uw nachtrust en comfort zoekt u kwaliteit en duurzaamheid, maar ook voor uw gezondheid zoekt u het best beschikbare zonder dat u teveel betaald.

Bos Bedden is dealer van alle grote boxspring merken zoals, Eastborn, Pullman, Auping, Avek, Veldeman en Sand.

Zoveel keuze vraagt vanzelfsprekend om een uiterst kundig persoonlijk advies en dat is wat u van Bos Bedden mag verwachten.

De medewerkers van Bos Bedden helpen u graag met het maken van verstandige keuzes. Het aanbod is overweldigend en wat is dan goed. En beter nog, wat is goed voor u in het bijzonder. Daar een passend antwoord op geven is een kunst die mensen van Bos Bedden verstaan.

Recent toegevoegd zijn de boxspring bedden van Sand by Eastborn. Sand combineert het beste van twee werelden. Daar waar modern en landelijk elkaar ontmoeten door het unieke samenspel van de beste materialen te combineren. Prachtige stoffen, innovatieve matrassen en slimme constructies, alles tot in detail doordacht.  Ontdek zelf de bijzonder designs en natuurlijke materialen van de Sand collectie. Unieke bedden waardoor u zich goed voelt, elke dag opnieuw.