De Stadskoerier

Dinsdag, 16 juli 2024

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Leger des Heils Samenkomst in 't Kruispunt van Genemuiden

Leger des Heils Samenkomst in 't Kruispunt van Genemuiden
Ingezonden door: Jenny Westerhuis-School

Leger des Heils samenkomst zondag 4 okt.in t Kruispunt-Genemuiden.

We zijn 'heel voorzichtig' weer gestart met de samenkomsten in het Kruispunt....voorlopig D.V. om de 14 dagen! Zondag 4 okt. zal de dienst staan o.l.v. Anne Nijenhuis uit Emmeloord. Het onderwerp waarover hij zal spreken is n.a.v. Handelingen 3: 1 t/m10...niet onze inspanningen, niet onze 'goede werken'..maar Zijn genade, t offer van Jezus Christus bevrijdt ons van onze schuld...dat is de grootste rijkdom die een mens mag ervaren.

De dienst zal ivm Covid 19 volledig aangepast worden. Dus anderhalve meter afstand...handen ontsmetten...geen koffie en thee drinken, niet van uw plek heen en weer lopen, er kan helaas niet worden gezongen...maar we zullen de liederen in stilte doornemen of de teksten zullen gelezen worden..en de piano zal de melodie spelen.

Dat kost een 'offer'.....maar we weten dat christenen in Afrika b.v. soms twee uur moeten lopen om ergens samen te kunnen komen rondom Gods Woord en om samen Hem te eren. Dus we geloven dat ook wij - zelfs op deze ingetogen wijze - tóch een rijke samenkomst kunnen en mogen beleven.